Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

TERVETULOA BLACKBIRDS JUHLAORKESTERIN OMILLE SIVUILLE!  

 

 

Blackbirds juhlaorkesteri!

Monipuolista laadukasta swing-mausteista tanssi- ja viihdemusiikkia monenlaiseen tilaisuuteen!

Suunnitteletko?

Perhejuhlia: syntymäpäiviä, kihlajaisia, häitä, sukujuhlia, tapaamisia, valmistujaisia, kesäjuhlia… tai

Yritystapahtumia: avajaisia, esittelytilaisuuksia, harjannostajaisia, kiitostilaisuuksia, pikkujouluja, muotinäytöksiä, kilpailuja, asiakastilaisuuksia…. tai

Tanssitilaisuuksia: ravintolailtoja, tanssilavailtoja tai vaikkapa latotansseja

Ja tarvitset hieman paremman orkesterin varaa Blackbirds Juhlaorkesteri osoitteesta tuula.alantela@gmail.com.

 

Blackbirds Juhlaorkesteri:

Jukka Lumme, orkesterin johto, saksofoni, Göran Kunnari, saksofoni, Anders Eriksson, kontrabasso, Eero Vattuaho, kitara, Timo Övermark, rummut, Minna Takala, laulu ja Tuula Ala-Lantela, laulu.

 

Ohjelmisto:

a)   valssi, hidas valssi, tango, humppa, foxtrot, rumba, cha-cha-cha, samba, bolero, jive, bugg, twist, disco, rock´n roll, jenkka sekä swing- ja jazzmusiikin helmiä sovitettuna tanssittaviksi!

b)   letkeä swing-voittoinen ohjelmisto maustettuna kauniilla balladeilla ja lattarimusiikin helmillä sopii niin kuunneltavaksi kuin muuhun yhteiseen viihtymiseen!

Ohjelmistosta voidaan rakentaa juuri tilaisuuteen sopiva kokonaisuus! Ilmoita tilaisuutesi luonne ja toivomukset varaushetkellä niin rakennamme ohjelmistostamme juuri tilaisuuden näköisen kokonaisuuden! Sopimuksesta voimme ottaa ohjelmistoon myös toivelaulusi esim. häävalssiksi, kunhan ilmoitat toiveesi ajoissa!

 

Erikoisuus ja vahvuudet:

Blackbirds Juhlaorkesteri tuo tuulahduksen nostalgisesta 50-ja 60-lukujen jazz-vaikutteisesta musiikista. Soittajien ammattitaito, kaksi saksofonia, aito kontrabasso, stemmalaulu, mielenkiintoiset sovitukset ja laadukas ohjelmisto herättävät mielenkiintosi.

Ohjelmisto sisältää tuttuja sävelmiä ja aitoja harvoin kuultuja ikivihreitä. Monipuoliset rytmit houkuttelevat tanssimaan. Improvisaatio ja laadukas monipuolisuus viihdyttää. Raikas, iloinen ja rytmikäs musiikki vie mukanaan!

Blackbirdsejä yhdistää rakkaus musiikkiin, pitkän linjan muusikkous sekä vahva usko oman näköiseen musiikki. Blackbirds Juhlaorkesteri  on esiintynyt monilla festareilla esim. Pikkuisen Paremmissa Piroissa Helsingissä, Kaustisen Musiikkijulhlilla ja Lokakuun Loiskeissa Lappajärvellä, johdattanut kymmeniä hääpareja avioliiton ensimmäisiin askeliin, juhlistanut montaa syntymäpäivää ikimuistoisin sävelin ja konsertoinut omissa ja yhteiskonserteissa usean vuoden aikana.

Blackbirds juhlaorkesteri on tanssittanut väkeä niin ravintola iloissa kuin tanssilavoillakin. Blackbirds Juhlaorkesterin taival on kulkenut omaa tietään jo 2008 vuodesta ja samanhenkisiä musiikin rakastajia on löytynyt. Varaa sinäkin oma iltasi ja saat kokea Blackbirds Juhlaorkesterin henkilökohtaisesti.

 

Tilaisinko Blackbirds juhlaorkesterin?

Blackbirds Juhlaorkesterin perustaksa on 1000 e/ tilaisuus, mutta lopulliseen hintaan vaikuttavat soittoaika, ajomatka, odotukset ym. tekijät. Kysy siis tarjousta!

Varaus kannattaa tehdä ajoissa ( n. 3 kk aikaisemmin). Varauksen yhteydessä imoita keikkapaikka, toiveet pukeutumisesta, roudausaika, toivottu musiikin alkamisaika ja loppumisaika, ohjelmistotoiveet ja mahdollinen toivekappale sekä tiedot muusta tilaisuuden ohjelmasta.

Blackbirds Juhlaorkesterin ohjelmistosta vastaa orkesterin johtaja Jukka Lumme (jukka.lumme@nic.fi) ja varauksista sekä laskutuksesta Tmi AlanTuula eli Tuula Ala-Lantela ( tuula.alantela@gmail.com).

Blackbirds Juhlaorkesteri kruunaa tilaisuutesi takuuvarmasti laadukkaalla ja monipuolisella oman tyylisellä musiikillan. Jos haluat persoonallista ja tyylikästä musiikkia varaa Blackbirds Juhlaorkesteri.

 

©2019 - suntuubi.com